-13%
  • eco-flax
  • logo-eco-flax
  • flax-bedding-img_0308
  • eco-flax-full-load

En palle staldstrø ECOFlax, støvfrit og komposterbart

1.759,00 DKK

ECOFLAX – støvfri hør til stalden stalden

Prisen er for 1 palle, 21 baller af 20 kg

Pris for: Fuldt læs 33 paller á 21 baller – RING 30 700 801

https://youtu.be/ILjUdAJYQbw

 

Ikke på lager

Sammenligne
v/1 palle - 1.299,00 v/3 paller - 1.199,00 v/10 paller - 1.100,00 Fuldt læs 33 paller - kun 970,00 per palle

Beskrivelse

ECOFLAX hørstrøelse til stald, støvfrit, komposterbart og sjældnere skift

20 kg per balle, 21 baller per palle

At bruge ECO Flax hør som staldstrø er IKKE dyrt!

 

Sammenlign ballerne på 20 kg. med en balle Allspan (træspåner) på 20 kg.

ECOFLAX: Du anvender 4 baller (boks 9 m2). Flax suger og samler skidtet i klumper, og så fjerner du løbende hverdagens gødnings klumper. Ligesom du gør med savsmuld. Men der er en vigtig forskel. Efter en uge er savsmuldet/spånerne så mættede med urin i bunden, at du er nødt til at skifte det ud både mht til lugt og fugt. Med hør, er det min påstand, at du først efter to uger vil bemærke, at der er våde steder men lugten vil du nok ikke føle er slem endnu. Så bare efter den første uge har du sparet en pose spåner.

Efter et par uger med spåner skal alt fjernes. Det er brunt og lugter. Det damper og er ved at danne svampesporer. Savsmuld tager fugtigheden med det samme, men spånerne krøller med fugt og bliver dårlige at træde på.

ECOFlax skal udskiftes sjældnere. Ved kun at fjerne klumper og tilføje lidt toplag hver uge, kan hør flax holde meget længere (tror ca. 2 til 3 måneder). Du vil derfor i det lange løb bruge bruge en masse mere savsmuld per kvartal end hvis du bruger ecoflax. Mens prisen per pakke er næsten den samme. Så i brug Hør er meget billigere end savsmuld!

Flere fordele hør: på grund af den bitre smag, lader hestene være med at spise det. En EcoFlax seng er isolerende, blød og varm, det er virkelig sundt for hovene.

ECOFlax er støvfrit, og din stald er faktisk fri for den typiske lugt af urin og ammoniak. Fx om sommeren tiltrækker boksen normalt masser af fluer! Men med hør oplever du færre fluer, gødningsbunken er mindre og hør muldner hurtigere end træ – så du får fint havegødning.

Absorberende * varm og blødt * helt støvfrit

Prøv en ECOFlax hørstrø til din stald og oplev fordelene.

 

 

Relaterede produkter

X