-4%
 • produkt-alfalfa-lucerne-piller
 • produkt-alfalfa-lycerne
 • alfalfa-pellets-for-horses-1-638

1 pl Alfalfa-lucerne hestefoder

5.900,00 DKK

Halmeko Alfalfa/Lucerne foder til heste

Indhold:

20 kg sæk, 50 sække per palle, 1000 kg per palle

Små poser er stablet på engangspaller og pakket i strækfolie

Palle 120 x 100 (palle gebyr/returpalle kan forekomme)

Tilskud til krybbefoderet for at øge tyggetiden. Detgiver en bedre beskæftigelse og øger spytproduktionen til gavn for mavefunktionen. Alfalfa anbefales tilde fleste heste, dog ikke til heste med nedsat lever- og nyrefunktion pga. det høje indhold af protein og kalcium.  Tildeling af lucerne til gamle heste bør ikke overstige 50 % af anbefalet daglige dosering.

Ikke på lager

Sammenligne

Beskrivelse

 • Non-GMO. God og naturlig energi-, protein- og lysinkilde til heste. Giver gode fordøjelige fibre og bidrager til et sundt miljø for mikroorganismerne i stortarmen, og behovet for stivelsesholdigt korn kan mindskes. Yderst anvendeligt både til heste i avl og vækst og til heste i arbejde.Alfalfa er tørret på båndtørrer i en mild temperatur på 70-110 C, hvilket sikrer et højt kvalitetsprodukt (traditionelt så tørres alfalfa ved 600 C med røggasser eller varm luft, hvilket er mere omkostningseffektivt, set ud fra et energisynspunkt, men kvaliteten bliver dårligere).8 x 5-15 mm piller, Fugt – 12%, Rå protein – 16-18%, Fiber – max 30%, Aske – 11%100% naturlige lucerne – uden tilsætningstoffer

  Højt protein indhold – 16-18%

  Det mest universelle foder på markedet, som egner sig som basis foder, koncentreret foder erstatning eller som supplement til korn rationen.

  Støvfrit – egnet til dyr med luftvejs problemer

  Naturlig kilde til vitaminer, kalcium og spormineraler

  Ikke tilsat sukker og lavt indhold stivelse

  Højt indhold rå fiber – hjælper med at vedligeholde tarmfloraen og sikrer optimal heste ernæring

  De kan gives gennemvædet, hvilket gør dem ideelle for dyr, som har problemer med at tygge

  Alfalfa Piller er perfekte at bruge i snack bolde som adspredelse, og som middel til at give en mere naturlig fodrings rate.

  Ubesværet – nemt at opbevare og håndtere.

Relaterede produkter

X