Om os

Primatræpiller konceptet handler om grøn energi til lave priser. Vi går langt for at få et bredt sortiment og konkurrencedygtige priser til din brændeovn, pilleovn, stokerfyr, multifyr eller pillefyr og arbejder meget målrettet på at sikre vores kunder både kvalitet og billige priser.

Erfaring:

Vi har over 25 års erfaring med køb og salg af brænde, træpiller og briketter. Som udgangspunkt har vi alle personlige erfaringer med egne træpillefyr, pilleovne eller brændeovne.

Vi bruger en stor del af vore ressourcer på at opkøbe fra en hel række lande som Sverige, Tyskland, Polen, Litauen, Letland, Ukraine, Rusland, Rumænien osv. Vi er heldigvis også storaftagere hos møbelfabrikker som IKEA og de store mærkevarer fra Tyskland og Polen.

Grøn energi:

I 2010 valgte vi at starte et salgskontor op syd for grænsen. I Tyskland har man helt bevidst valgt en ultra-lav moms på kun 7 % på energiprodukter. Der er her stor fokus på vedvarende og CO2 neutral energi.

Vi fandt det ideelle grønne sted kun ca. 30 km fra den danske grænse.

Vi holder til i en nedlagt 408 hektar Nato lufthavn. (Vi er der dog ikke dagligt). I 2009 gik man i gang med at omdanne området til et grønt erhvervsområde med fokus på vedvarende og grøn energi. På området drives et stort biogasanlæg, der leverer strøm til bygningerne. Der forskes i vindkraft anlæg og man har anlagt kæmpe solcelle anlæg på 129 hektar, der skal kunne levere 83,5 Megawatt. Her er grøn på taget og grønne omgivelser. Det syntes vi passer godt sammen med vores miljørigtige produkter.

Vores produkter:

Vores hovedprodukt er træpiller. Vi er hovedforhandler af træpiller og briketter fra IKEA. IKEA har jo store fabrikker, hvor de opkøber 4 gange så meget træ, som der produceres i Danmark. De køber kvalitets træ og restproduktet laver de til træpiller og briketter. Træpiller fremstilles af savsmuld og savspåner, der presses sammen under stort tryk. Træ til møbelproduktion skal være afbarket og tørt. Lakering og behandling af træet sker først senere i produktionsprocessen, så savsmuldet er helt rent og helt tørt og fri for imprægneringsstoffer – absolut perfekt til brændsel. Når man starter med et rent råmateriale sikrer også et glat og ensartet produkt, hvilket naturligvis er specielt vigtigt ved træpiller, som skal kunne glide let i fremføringssnegle og rør uden at sætte sig fast. IKEA samarbejder derfor med WWF Verdensnaturfonden om at modarbejde ulovlig træfældning og i stedet fremme bæredygtig skovdrift, således at naturen ikke tager skade, men derimod får det bedre. IKEA’s skovdrift bærer PEFC mærket.
Sikkerhed & Kundeservice:

Det er vigtigt for os at du er tryg ved os og kommer igen. Vi arbejder målrettet på en god og tilfredsstillende kundeservice. Modsat en del konkurrenter, kan du hos os betale gebyrfrit med Visa/Dankort. Så er din betaling sikret med DANKORT loven.

Tak fordi du kiggede ind i vores webshop. Vi håber du har tillid til at handle syd for grænsen på trods af nogle meget kritisable konkurrenter. Vi ser frem til at handle med dig!

Du skal være tryg, når du handler på Primatræpiller.dk

X